Kebaby z polędwicy z pastą przyprawową w stylu południowo-azjatyckim

Kebaby z polędwicy z pastą przyprawową w stylu południowo-azjatyckim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 388 kalorii, 38g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szalotkę, czosnek, Azjatycki olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewane papryczki Poblano w stylu Azji Południowo-Wschodniej z limonką orzechową Vinaigrette, Kotlety Schabowe Z Grilla W Stylu Azjatyckim, oraz Południowo-Azjatyckie Steki Rib Eye dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmielić tyle trawy cytrynowej z dolnej 4 cale łodygi do pomiaru 2 łyżki.
Grubo zmielić nasiona kolendry w młynku lub z moździerzem i tłuczkiem, następnie wymieszać z trawą cytrynową i pozostałymi składnikami z wyjątkiem polędwicy w misce.
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na ciepło ze średnio gorącym węglem drzewnym.
Wrzucić polędwicę z 1/3 szklanki pasty przypraw w dużej misce i kawałki wątku 1/4 cala od siebie na szaszłyki.
Olej grill rack, następnie grill kebaby, obracając się od czasu do czasu i poruszając się, jeśli pojawią się flare-ups, 5 do 6 minut dla średnio rzadkich.
* Kebaby można grillować na grillu gazowym. Rozgrzej wszystkie palniki na wysokim, przykrytym, 10 minut. Zmniejsz ciepło do umiarkowanie wysokiego i grilluj kebaby, przykryte, odwracające się od czasu do czasu, 5 do 6 minut dla średnio rzadkich.* Polędwica, natarta pastą przyprawową, może marynować, przykryta i schłodzona, do 1 godziny przed grillowaniem.* Pasta przyprawowa utrzymuje się, przykryta i schłodzona, do 1 tygodnia.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maddalena Merlot. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.