Kebaby Z Krewetkami
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka odrobiny mielonego pieprzu, oregano, skórki cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kebaby Krewetkowe Glazurowane Soją, Kebaby z krewetkami i Okra, oraz Kebaby Z Krewetkami Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 10 składników w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij i dobrze wstrząśnij. Marynować w lodówce przez 15 minut, od czasu do czasu obracając.
Nitka 3 krewetki na każdej gałązce rozmarynu.
Umieść przygotowane gałązki na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grill 2 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy krewetki zostaną zrobione.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.