Kebaby Wołowe O Zapachu Kminku
Kebaby wołowe o zapachu kminku to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 354 kalorie, 29g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony kminek, stek flatiron, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kaboby Wołowe O Zapachu Kminku, Pachnąca kminkiem wołowina smażona z selerem, oraz Kminek Pachnący Smażeniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać olej, oregano, czosnek, przyprawy i 1 łyżeczkę soli, następnie wymieszać z wołowiną. Marynować, schłodzone, co najmniej 2 godziny.
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na gorąco na średnio gorącym węglu drzewnym( wysokie ciepło dla gazu); patrz procedura grillowania.Nawlecz około 4 kawałki wołowiny na każdy szaszłyk, pozostawiając małe odstępy między kawałkami, a następnie przenieś na tacę.
Olej grill rack, następnie grill wołowiny, pokryte tylko wtedy, gdy za pomocą grilla gazowego, obracając, aż rumiane, ale nadal różowy wewnątrz, 4 do 5 minut.
* Wołowina może być marynowana do 8 godzin.* Kebaby można pieczyć na naoliwionej patelni brojlerów około 3 cali od ciepła.