Kawior Z Bakłażana
Kawior z bakłażana to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 85 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz paprykę, bakłażan, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Kawior Z Bakłażana, Sałatka Z Bakłażana/Kawioru, oraz Caviar D ' Aubergine (pasta z bakłażana).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni. Olej bakłażan, paprykę i pomidory.
Umieścić je na blasze do pieczenia i umieścić w piekarniku. Piec do miękkości, o 20 protokół. Obrać bakłażan, paprykę i pomidory.
Podsmażyć mieloną cebulę i czosnek. Umieścić mieszaninę w robocie kuchennym i dodać mieszankę czosnek-cebula, ocet, sok pomarańczowy, kolendra, oliwa z oliwek, jogurt i sól i pieprz. Złóż posiekaną natkę pietruszki.