Kawior biedaka

Kawior biedaka
Kawior biedaka to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 50 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sos pieprzowy, pomidory śliwkowe, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kawior biedaka: bakłażan Spread, Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), oraz Suflet biedaka.

Instrukcje

1
Wymieszać awokado, pomidory, zielona cebula, czarna fasola, i Mexicorn. Wymieszać z Czerwonym octem winnym, olejem rzepakowym i sosem paprykowym. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
MexicornMexicorn
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn