Kawa Kokosowa Ciasto Marmurkowe Lody
Coconut coffee Marbled Ice Cream Cake może być tylko deser, którego szukasz. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz najwyższej jakości lody kawowe, okruchy wafli czekoladowych, proszek instant-espresso i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Wilgotne I Marmurkowe Ciasto Kawowe, Tosty Coconut Cold Brew Bananan Ice Cream, oraz Domowe Ciasto Z Lodami Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Forma linii z podwójną warstwą papieru pergaminowego, pozwalajekilka centymetrów zwisu wzdłuż każdej strony.
Wymieszaj okruchy, proszek espresso i masło i naciśnij na dno formy.
Piec do chrupkości, około 10 minut, a następnie ostudzić całkowicie w formie na stojaku, około 20 minut.
Łyżka i upuść lody i sorbet na przemian do formy w 1 warstwie, aż skorupa zostanie pokryta, a następnie wygładzić przesuniętą szpatułką, aż będzie płaska. Utwórz kolejną warstwę w ten sam sposób. Zamrozić, przykryć folią, aż do twardego, co najmniej 2 godzin.
Przynieś śmietanę, syrop kukurydziany, brązowy cukier, kakao, sól i połowę czekolady do wrzenia w 1-do 1 1/2-quart ciężkiego rondla na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż czekolada się rozpuści. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut, a następnie usunąć z ognia.
Dodaj masło, wanilię i pozostałą czekoladę i mieszaj, aż będzie gładka.
Chłodny SOS krówkowy na ciepło, co najmniej 15 minut.
Wlać ciepły sos na warstwę lodów i ponownie zamrozić, odsłonięte, aż twarde, około 15 minut.
Wyjąć ciasto, chwytając oba końce pergaminu i przenieść na talerz. Używając szpatułki, aby ustabilizować koniec ciasta, ostrożnie wysuń pergamin spod ciasta.
* Sos można przygotować 1 tydzień wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić w szczelnym pojemniku lub słoiku. Podgrzać przed użyciem.* Ciasto utrzymuje, dobrze owinięte w folię, a następnie w folię, 3 dni.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.