Katie Lee ' s Logan County Hamburgers
Katie Lee ' s Logan County Hamburgers może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 524 kalorie, 28g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 837 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, jajko, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Katie Lee ' s Logan County Hamburgers, Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, oraz Logan Farms Miód Glazura dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć mięso, startą cebulę, jajko, sól, pieprz, i czosnek w proszku. Formować na 6 cienkich placków.
Rozgrzać duży, patelnia o dużym dnie na średnim ogniu. Gotować paszteciki przez około 3 protokół na stronę, lub aż rumiane.
Wyjmij z patelni i umieść na ręcznikach papierowych, aby osuszyć. Odstawić.
Masło rozprowadzić po jednej stronie każdej kromki chleba.
Miejsce 6 plastry, masło strona w dół, na patelni. Top każdy z plasterkiem sera, w razie potrzeby, plasterki cebuli, i burger patty. Top z pozostałym serem, w razie potrzeby, i ostatnim kawałkiem przerwy, masło do góry.
Gotować przez około 2 minuty z każdej strony, lub do złotego koloru.
Wyjąć z ognia i podawać z musztardą, ketchupem, ogórkami lub innymi pożądanymi dodatkami do hamburgerów.