Kathy ' s Herbed Corn

Kathy ' s Herbed Corn
Kathy ' s Herbed Corn to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,05 USD za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Mieszanka szczypiorku, pietruszki, tymianku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kukurydza Ziołowa, Kukurydza Ziołowa, oraz Kukurydza Ziołowa dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce ubij pierwsze sześć składników, aż się połączą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozprowadź 1 łyżkę mieszanki na każdym kłosie kukurydzy. Owinąć kukurydzę pojedynczo w wytrzymałą folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
KukurydzaKukurydza
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Grilluj kukurydzę pod przykryciem, na średnim ogniu 10-15 minut lub do miękkości, od czasu do czasu obracając. Ostrożnie otwórz folię, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn