Kate ' s Easy German Sauerbraten

Kate ' s Easy German Sauerbraten
Kate ' s Easy German Sauerbraten może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 521 kalorii, 45g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz cebulę, pieprz, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 218 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Niemiecki Sauerbraten, Gulasz Po Niemiecku Sauerbraten, oraz Easy Sauerbraten dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać wodę, czerwone wino, ocet jabłkowy, cytryna, 1/2 cebula, czosnek, goździki, liście laurowe, biały cukier, sól, jagody jałowca, i pieprz w rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, o 5 protokół. Pozostaw marynatę do ostygnięcia i wlej do zamykanej plastikowej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać pieczeń wołową, płaszcz z marynatą, wycisnąć nadmiar powietrza, i uszczelnić worek. Marynować w lodówce 2 do 3 dni, obracając pieczeń dwa razy dziennie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
3
Cebulę, marchew i seler umieścić w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Wyjąć pieczeń z marynaty i umieścić na warzywach. Odcedzić marynatę i zalać 2 1/2 szklanki na pieczeń; rezerwy pozostałej marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
5
Przykryć i gotować pieczeń na niskim przez 8 godzin. Wyłącz powolną kuchenkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Przenieść pieczeń do deski do krojenia i przykryć folią aluminiową. Odcedź płyn do gotowania do dużej miski i przywróć warzywa do powolnej kuchenki, aby odpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Podgrzej około 3 szklanki płynu do gotowania i gingersnaps w rondlu na średnim ogniu, dodając zarezerwowaną marynatę w razie potrzeby, aż sos zgęstnieje, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Pokrój pieczeń i podawaj z warzywami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Niemiecki może być sparowany z Dornfelder i Riesling. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Jednym z win, które można spróbować jest Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder
Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder
Bardzo smaczne, mocne wino o wyraźnym aromacie i bogatym ciemnoczerwonym kolorze. Ma pyszny smak wiśni, czerwonych jagód i śliwek z przyzwoitymi, gładkimi taninami. Jego słodycz jest przyjemna i harmonijna, co sprawia, że jest przyjemna dla miłośników niezbyt wytrawnych win.Wyśmienity towarzysz deserów i serów, ale także dań grillowanych i wędzonych. Jest to również wino do przyjemności i bardzo smaczna nocna Czapka
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn