Kataloński gulasz rybny z majonezem Pimentón

Kataloński gulasz rybny z majonezem Pimentón może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 9,38 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 562 kalorie. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz majonez, ząbki czosnku, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz z dorsza z Pimentonem i Chorizo, Pieczona Ryba Catalán, oraz Hiszpański gulasz wołowy z papryką Pimentón i Piquillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając tarki pudełkowej ustawionej w misce, ostrożnie zetrzyj pokrojone boki pomidorów, zatrzymując się, gdy dotrzesz do skóry. Powinieneś mieć około 2 szklanki miąższu pomidorowego.
Na dużej, głębokiej patelni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodaj cebulę i połowę czosnku i gotować na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zmiękną i dopiero zaczynają brązowieć, o 6 protokół.
Dodać miąższ pomidorowy i gotować na dużym ogniu, aż się zagęści, o 5 protokół.
Dodać bulion małży i gotować, aż zostanie zmniejszona o połowę, o 5 protokół.
Dodać serrano, oliwki i halibut i dusić na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ryba jest gotowane przez i gulasz jest gęsty, o 5 minut dłużej.
Tymczasem w małej miseczce, używając tylnej części łyżki, rozgnieść pozostały czosnek na pastę ze szczyptą soli.
Ubij majonez, pimentn i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek.
Gulasz rybny podawać w płytkich miseczkach z odrobiną majonezu pimentn.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris