Kataloński gulasz rybny z majonezem Pimentón

Kataloński gulasz rybny z majonezem Pimentón
Kataloński gulasz rybny z majonezem Pimentón może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 9,38 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 562 kalorie. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz majonez, ząbki czosnku, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz z dorsza z Pimentonem i Chorizo, Pieczona Ryba Catalán, oraz Hiszpański gulasz wołowy z papryką Pimentón i Piquillo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając tarki pudełkowej ustawionej w misce, ostrożnie zetrzyj pokrojone boki pomidorów, zatrzymując się, gdy dotrzesz do skóry. Powinieneś mieć około 2 szklanki miąższu pomidorowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Na dużej, głębokiej patelni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj cebulę i połowę czosnku i gotować na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zmiękną i dopiero zaczynają brązowieć, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać miąższ pomidorowy i gotować na dużym ogniu, aż się zagęści, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
5
Dodać bulion małży i gotować, aż zostanie zmniejszona o połowę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6
Dodać serrano, oliwki i halibut i dusić na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ryba jest gotowane przez i gulasz jest gęsty, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
7
Tymczasem w małej miseczce, używając tylnej części łyżki, rozgnieść pozostały czosnek na pastę ze szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Ubij majonez, pimentn i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
9
Gulasz rybny podawać w płytkich miseczkach z odrobiną majonezu pimentn.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Gulasz RybnyGulasz Rybny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn