Kataloński gulasz rybny z majonezem Pimentón jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 40 porcjami. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta zupa ma 56 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka filetu z halibuta, ząbki czosnku, oliwki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 16%. Podobne przepisy to Kataloński gulasz rybny z majonezem Pimentón, Gulasz z dorsza z Pimentonem i Chorizo, oraz Pieczona Ryba Catalán.
Instrukcje
1
Używając tarki pudełkowej ustawionej w misce, ostrożnie zetrzyj pokrojone boki pomidorów, zatrzymując się, gdy dotrzesz do skóry. Powinieneś mieć około 2 szklanki miąższu pomidorowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do Pudełek
Cukierki Peachie-o
2
Na dużej, głębokiej patelni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj cebulę i połowę czosnku i gotować na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zmiękną i dopiero zaczynają brązowieć, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać miąższ pomidorowy i gotować na dużym ogniu, aż się zagęści, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać bulion małży i gotować, aż zostanie zmniejszona o połowę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
6
Dodać serrano, oliwki i halibut i dusić na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ryba jest gotowane przez i gulasz jest gęsty, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
Ciasto Kukurydziane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
7
Tymczasem w małej miseczce, używając tylnej części łyżki, rozgnieść pozostały czosnek na pastę ze szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Ubij majonez, pimentn i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.