Kasztany wodne zawijane boczkiem III
Kasztany wodne zawinięte w boczek III mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru napojów. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 352 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, brązowy cukier, ketchup, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, oraz Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W średniej wielkości miski do mieszania, połączyć brązowy cukier, sos Worcestershire, i ketchup.
Pokrój boczek na pół. Owinąć jeden plasterek boczku wokół każdego kasztana. Zabezpiecz boczek wykałaczką. Ułóż kasztanowe okłady w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Piec kasztanowe okłady wodne przez 10 do 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i odsączyć część smaru z patelni.
Piec przez 30 do 35 minut.