Kasztany wodne zawijane boczkiem III

Kasztany wodne zawijane boczkiem III
Kasztany wodne zawinięte w boczek III mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru napojów. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 352 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, brązowy cukier, ketchup, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, oraz Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej wielkości miski do mieszania, połączyć brązowy cukier, sos Worcestershire, i ketchup.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Pokrój boczek na pół. Owinąć jeden plasterek boczku wokół każdego kasztana. Zabezpiecz boczek wykałaczką. Ułóż kasztanowe okłady w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
BoczekBoczek
WodaWoda
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
4
Piec kasztanowe okłady wodne przez 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
WodaWoda
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika i odsączyć część smaru z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
WodaWoda
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Polać sosem okłady.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
7
Piec przez 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn