Kasztany wodne a la Becon

Kasztany wodne a la Becon
Kasztany wodne a la Bacon trwają około 18 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 374 kalorie , 11 g białka i 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,4 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 30% . Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także : Pyszna kremowa zupa z soczewicy i kasztanów , Kasztany pieczone na otwartym ogniu i Kurczak w mące i wodzie .

Instrukcje

1
Każdy kasztan wodny zawiń w 1 plasterek boczku. Po owinięciu wszystkich kasztanów ułóż je na talerzu przeznaczonym do kuchenki mikrofalowej, przykrytym papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
ćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanillaćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanilla
4 Duże Grzyby Portobello, Usunięto łodygę I Skrzela4 Duże Grzyby Portobello, Usunięto łodygę I Skrzela
Różne DodatkiRóżne Dodatki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Grzyby Portobello, Usunięto łodygę I SkrzelaGrzyby Portobello, Usunięto łodygę I Skrzela
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
2
Gotuj kasztany wodne w kuchence mikrofalowej na wysokim poziomie przez 5 do 8 minut lub do momentu, aż boczek będzie ugotowany. Studzimy kilka minut i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
ćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanillaćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanilla
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn