Kasztan, Quinoa Crêpes Z Czerwonymi Porzeczkami I Krem Ricotta

Kasztan, Quinoa Crêpes Z Czerwonymi Porzeczkami I Krem Ricotta
Need a danie główne bezglutenowe? Kasztan, Quinoa Crêpes z czerwonymi porzeczkami i krem Ricotta może być ogromny przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 534 kalorie, 21g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 5,36 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, fasola waniliowa, mąka z komosy ryżowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Naleśniki z mąki kasztanowej (necci) z Ricottanem i miodem, Bezglutenowe naleśniki z kasztanów toskańskich wypełnione słodką ricottą, oraz Naleśniki Z Kremem Kasztanowym dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia7
Magazyn