Kasztan i czerwona kapusta Sauté
Kasztan i czerwona kapusta Sauté może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 70 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, kasztany ze słoika, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Kapusta Włoska, Gałka Muszkatołowa I Kasztan Saute, Pieczeń wieprzowa solona z kasztanem i czerwoną kapustą Sauté, oraz Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć 3 protokół lub do przetargu.
Dodać grzyby; podsmażyć 2 minuty.
Dodać kapustę i kasztany; podsmażyć 2 protokół. Wymieszać z cukrem i solą; przykryć i dusić 10 minut lub aż kapusta będzie miękka. Wymieszać z octem.
* Poszukaj całych kasztanów sprzedawanych w słoikach w Williams-Sonoma lub innych sklepach kucharskich.