Kasztan, boczek, suszone jabłko i farsz do chleba kukurydzianego

Kasztan, boczek, suszone jabłko i farsz do chleba kukurydzianego
Kasztan, boczek, suszone jabłko i farsz do chleba kukurydzianego może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 527 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 74 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz tymianek, przetartą szałwię, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wegańskie Jabłko Kasztan Kukurydziany Chleb Farsz, Chleb Semolina-farsz jabłkowy z suszoną żurawiną i morelami, oraz Schab z farszem z suszonych owoców i kasztanów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w ciężkiej patelni dużej na średnim ogniu, aż brązowy i chrupiące. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wylać wszystkie, ale 2 łyżki kapieli z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę i seler do kapieli na patelni. Przykryć i gotować na średnim ogniu, aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Do boczku dodaj warzywa, wymieszaj z jabłkami, tymiankiem i szałwią, a następnie kasztanami. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Podgrzać do letniej przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
BoczekBoczek
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
5
Dodać mieszankę farszu z chleba kukurydzianego do mieszanki kasztanowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz Z Chleba KukurydzianegoFarsz Z Chleba Kukurydzianego
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
6
Wymieszać w 1 3/4 szklanki bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
7
Skropić masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
1
Luźno wypełnić główną jamę i jamę szyi indyka farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
2
Dodać tyle bulionu do pozostałego farszu, aby lekko zwilżyć (od 1/4 szklanki do 3/4 szklanki, w zależności od ilości pozostałego farszu). Obfite danie do pieczenia masła. Łyżka pozostałego farszu do przygotowanego naczynia. Naczynie przykryć folią z masłem, z masłem w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
MasłoMasło
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piecz farsz w naczyniu — obok indyka lub podczas odpoczynku indyka - aż do ogrzania, około 25 minut. Odkryj farsz w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec, aż wierzch farszu będzie lekko chrupiący i złoty, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Obficie masło 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj wystarczająco dużo bulionu do farszu, aby zwilżyć (3/4 szklanki do 1 1/4 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
BulionBulion
3
Przełożyć farsz na przygotowane danie. Przykryć maślaną folią, maślaną stroną do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec do ogrzania przez, o 40 protokół. Odkryć i piec, aż top jest lekko chrupiące i złoty, o 20 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Fess Parker Santa Barbara Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Magazyn