Kasztan, boczek, suszone jabłko i farsz do chleba kukurydzianego

Kasztan, boczek, suszone jabłko i farsz do chleba kukurydzianego
Kasztan, boczek, suszone jabłko i farsz do chleba kukurydzianego może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 527 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 74 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz tymianek, przetartą szałwię, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wegańskie Jabłko Kasztan Kukurydziany Chleb Farsz, Chleb Semolina-farsz jabłkowy z suszoną żurawiną i morelami, oraz Schab z farszem z suszonych owoców i kasztanów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w ciężkiej patelni dużej na średnim ogniu, aż brązowy i chrupiące. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wylać wszystkie, ale 2 łyżki kapieli z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę i seler do kapieli na patelni. Przykryć i gotować na średnim ogniu, aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Do boczku dodaj warzywa, wymieszaj z jabłkami, tymiankiem i szałwią, a następnie kasztanami. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Podgrzać do letniej przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
BoczekBoczek
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
5
Dodać mieszankę farszu z chleba kukurydzianego do mieszanki kasztanowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz Z Chleba KukurydzianegoFarsz Z Chleba Kukurydzianego
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
6
Wymieszać w 1 3/4 szklanki bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
7
Skropić masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
1
Luźno wypełnić główną jamę i jamę szyi indyka farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
2
Dodać tyle bulionu do pozostałego farszu, aby lekko zwilżyć (od 1/4 szklanki do 3/4 szklanki, w zależności od ilości pozostałego farszu). Obfite danie do pieczenia masła. Łyżka pozostałego farszu do przygotowanego naczynia. Naczynie przykryć folią z masłem, z masłem w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
MasłoMasło
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piecz farsz w naczyniu — obok indyka lub podczas odpoczynku indyka - aż do ogrzania, około 25 minut. Odkryj farsz w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec, aż wierzch farszu będzie lekko chrupiący i złoty, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Obficie masło 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj wystarczająco dużo bulionu do farszu, aby zwilżyć (3/4 szklanki do 1 1/4 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
BulionBulion
3
Przełożyć farsz na przygotowane danie. Przykryć maślaną folią, maślaną stroną do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec do ogrzania przez, o 40 protokół. Odkryć i piec, aż top jest lekko chrupiące i złoty, o 20 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Fess Parker Santa Barbara Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Magazyn