Kasze i pomruki
Kasze i chrząknięcia mogą być tylko Southern przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1135 kalorii, 81g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Na 9,03 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 2. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, rockfish, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jagodowe Chrząszcze, Kotlet cielęcy myśliwski z kaszą z sera Południowego: Jaegerschnitzel z kaszą z sera Południowego, oraz Placek Z Kaszy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Najpierw przygotuj kaszę. Doprowadzić wodę i sól do wrzenia w garnku o dużym dnie.
Ubijając cały czas, dodaj kaszę w stałym strumieniu. Zmniejszyć ogień do niskiej lub średniej-niskiej i gotować, mieszając często, przez 10 minut, lub aż kasza zakwitną i są kremowe. Wymieszać z masłem i posolić. Trzymaj ciepło.
Boczek podsmażyć na dużej patelni na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Usunąć boczek do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Dodać cebulę na patelni i podsmażyć w tłuszczu boczku, aż będzie miękka. Trzymaj ciepło.
Filety dokładnie posmarować przyprawą Cajun i posypać obie strony solą i pieprzem.
Rozgrzać masło w dużej czystej patelni sauté lub na patelni boczku na średnim ogniu.
Dodać filety rybne i smażyć przez 2 do 3 minut na stronie, lub aż tylko gotowane przez. Podczas gotowania ryby, rozbić jajka na patelni i smażyć obok ryby, lub smażyć na oddzielnej patelni, jeśli patelnia nie jest wystarczająco duża, aby pomieścić oba.
Łyżka kaszy do dwóch dużych płytkich misek do serwowania i posypać boczkiem i podsmażoną cebulą. Na wierzchu po 2 filety rybne i ukoronować jajkiem.
Ułożyć pokrojone awokado i pomidora na boku i doprawić solą i pieprzem.
Miejsce rybaków przez załogę szczupaka
Place Fish, (C) © 2013 Viking Studio