Kashan i muszka pilaw wymaga mniej więcej 35 minut od początku do końca. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka makaronu farfalle, sól, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kashan i muszka Pilaf, Pikantny Kasha Pilaf, oraz Kury kornwalijskie z Kasha Pilaf.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę, paprykę i grzyby gotować na maśle 3 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Usuń z patelni na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W małej misce, wymieszać kasha i jajko, powłoki dobrze. Gotować kasha w tej samej patelni na średnim ogniu około 3 minut, stale mieszając, aż rumiane i suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasha
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Powrót warzywa na patelnię z kasha; wymieszać bulion, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Kasha
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 10 do 15 minut lub do momentu wchłonięcia bulionu i kasha jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Kasha
6
W międzyczasie ugotuj i osusz makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Ugotowany makaron i natkę pietruszki wymieszać z mieszaniną kaszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem