Karmelowy Budyń Chlebowy
Need a deser wegetariański? Karmelowy budyń chlebowy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 279 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, soli, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Karmelowy budyń chlebowy z kremowym sosem karmelowym, oraz Karmelowy budyń dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chleb ułożyć w natłuszczonej 2-qt. naczynie do pieczenia.
Połączyć wodę z brązowym cukrem; zalać chlebem.
Pozostałe składniki połączyć, polać chlebem.
Piec w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Podawać na ciepło lub na zimno.