Karmelowy Bananowy Tost Francuski

Karmelowy Bananowy Tost Francuski
Karmelowy bananowy tost Francuski może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 733 kalorie, 19g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.24 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 8756 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, ale banany, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Overnight Bananowy Karmelowy Tost Francuski, Pieczone Tosty Francuskie Karmelowo-Bananowe, oraz Tosty Francuskie Karmelowe.

Instrukcje

1
Aby zrobić francuskie tosty, Rozgrzej piekarnik do 177°.In dużą, płytką miskę, ubić razem jajka, mleko, sok pomarańczowy, cukier, wanilia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Dodać chleb do masy jajecznej i delikatnie obrócić, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Odstawić, aż chleb wchłonie część mieszaniny jaj, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Umieść patelnię elektryczną na średnim ogniu, aż będzie gorąca. dodać smar boczkowy do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Usuń chleb z mieszaniny jaj, pozwalając nadmiar płynu kapać z powrotem do miski, i umieścić na gorącej patelni. Gotować, aż do dna są złotobrązowe, o 2 protokół. Flip i gotować inne strony, aż złoty kolor, o 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Umieścić chleb na blasze do pieczenia, przenieść do piekarnika i piec, aż środek chleba jest ogrzewany przez, ale nadal wilgotne, około 10 minut. Podczas gdy francuskie tosty są w piekarniku, obrać i pokroić banany. Wytrzyj patelnię ręcznikiem papierowym i dodaj masło i brązowy cukier na średnim wysokim, użyj drewnianej łyżki do połączenia i niech stopić następnie dodać banany w cienkiej warstwie. Pozostawić do bąbelków trochę następnie odwrócić plastry banana na jeden na raz. Gotować, aż banany będą lekko brązowe (2-3 menuety)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Ciasto Z żurawinąCiasto Z żurawiną
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Podawać tosty francuskie na gorąco, posypane łyżkami karmelizowanych bananów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z żurawinąCiasto Z żurawiną
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
8
Udekoruj bitą śmietaną, opcjonalnie, ale Gorąco polecam!
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn