Karmelowo-Nerkowcowe Ciasteczka
Przepis karmelowo-nerkowca Brownies może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 1 godzina i 50 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Świetnie sprawdza się jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz sól, sól, czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Nerkowca - Karmelowe Brownies, Karmelowe Ciasteczka Nerkowca, oraz Karmelowe Ciasteczka Nerkowca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób ciasteczka: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Linia 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia z arkuszem folii aluminiowej, upewniając się, aby pokryć rogi i boki. Lekko posmarować folią aluminiową, w tym narożnikami i bokami.
W misce podwójnego kotła ustawionego na gotującej się wodzie, połączyć masło i posiekaną niesłodzoną czekoladę. Często mieszając, podgrzewać, aż stopi się i będzie gładka.
Zdjąć z ognia i wymieszać z cukrem i solą.
Dodać jajka i wanilię i mieszać, aż dobrze wymieszane. Złóż przesianą mąkę i mieszaj, aż mąka zniknie. Wymieszać półsłodkie lub słodko-gorzkie kawałki czekolady.
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia i równomiernie rozprowadzić.
Piec około 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Czas pieczenia będzie dłuższy, jeśli używasz metalowej patelni. Nie przesadzaj.
Przenieść naczynie do stojaka drucianego i całkowicie ostudzić.
Wlać śmietanę do miski podwójnego kotła ustawionego na gotującej się wodzie. Rozpakuj karmelki i włóż je do miski. Często mieszając, aby zapobiec przywieraniu, połącz śmietanę i karmelki, aż mieszanina stanie się jednorodna i gładka. Wyjmij mieszaninę z ognia i mieszaj, aż karmel stanie się trochę grubszy i mieszanina zacznie ostygać.
Dodać szczyptę soli i wanilii i wymieszać. Grubo posiekać orzechy nerkowca i złożyć je do mieszaniny karmelu, aż orzechy są całkowicie pokryte karmelem.
Wlać mieszaninę na wierzch schłodzonych ciastek i równomiernie rozprowadzić.
Przechowywać w lodówce brownies aż karmel jest ustawiony, o 30 do 45 protokół.
Usuń ciasteczka z patelni, chwytając boki folii aluminiowej i podnosząc je z patelni. Ząbkowanym nożem pokroić ciasteczka na 2-calowe kwadraty. Można je przechowywać w szczelnym pojemniku przez 2 dni lub w zakrytym pojemniku w lodówce przez 4 dni.