Karmelowo-Jabłkowy Chrupiący
Karmelowo-jabłkowy chrupiący może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis zawiera 6 porcji z 431 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 509 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka do pieczenia, brązowy cukier, owies do gotowania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Caramel Apple Crisp, Caramel Apple Crisp, oraz Caramel Apple Crisp.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W misce wymieszać karmelową polewę i cynamon. Wrzucić jabłka, mieszając, aż równomiernie pokryje.
Rozprowadzić mieszaninę jabłek na 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Mąkę i brązowy cukier wymieszać w tej samej misce, której użyto do wymieszania jabłek.
Masło pokroić nożem lub blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie przypominać grubą okruchy. Wymieszać z płatkami owsianymi, a następnie pokruszyć jabłka.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż jabłka będą miękkie, a polewa będzie złotobrązowa, 45 do 50 minut.