Karmelowe Wiatraczki Daktylowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre,więc wypróbuj Wiatraczki z karmelem. Za 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 96 porcji z 40 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką ekstrakt z wanillanu, brązowy cukier, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy obejmują Wiatraczki Z Nakrętką Daktylową, Wiatraczki Daty, oraz Data / Nakrętka Wiatraczek.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i brązowy cukier na jasną i puszystą masę. Ubij jajko i wanilię.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawaj do kremowej mieszanki. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub do łatwego w obsłudze.
Tymczasem w dużym rondlu połącz daktyle, wodę i cukier. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje, około 5 minut. Dodaj orzechy włoskie i wiśnie. Ochłodzić całkowicie.
Podziel ciasto na pół; rozwałkuj jedną porcję między dwa arkusze woskowanego papieru na 12 cali. x 10-w. prostokąt.
Posmaruj połową nadzienia.
Zwiń w ciasną rolkę z galaretką, zaczynając od dłuższego boku;zawiń w folię. Powtórz z pozostałym ciastem i nadzieniem. Przykryj i wstaw do lodówki na 2 godziny lub do twardej konsystencji.
Rozpakuj i pokrój na 1/4 cala. plastry ostrym nożem; umieść 1 w. osobno na natłuszczonych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.