Caramel Apple Crisp może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz wyciąg z migdałów, mąkę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Halloween. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Karmelowe Jabłko Crisp, Karmelowe Jabłko Crisp, oraz Chrupiące Karmelowo-Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku. Danie do pieczenia masła
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Odstawić 1/4 szklanki do napełniania i przenieść pozostałą polewę do miski. Wymieszaj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Gotuj cukier w suchym 2-kwartowym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, bez zakłóceń, aż zacznie się topić. Nadal gotować, mieszając od czasu do czasu drewnianą łyżką, aż cukier stopi się w głęboko złocisty karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wyjąć z ognia i ostrożnie dodać sok jabłkowy, masło i sól (karmel twardnieje i energicznie paruje). Gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż karmel się rozpuści.
* Polewa może być wykonana 2 dni wcześniej i schłodzona, pokryta.* Chrupiące najlepiej spożywać w dniu, w którym się je, ale wszelkie resztki można schłodzić, przykryć. Polewa będzie rozmokły, ale można nagromadzić chrupiące w piekarniku 177°.