Karmelowe Jabłko Crisp

Karmelowe Jabłko Crisp
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj karmelowe Jabłko Crisp. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 215 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, mąkę, sok jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Karmelowe Jabłko Crisp, Karmelowe Jabłko Crisp, oraz Karmelowe Jabłko Crisp.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku. Danie do pieczenia masła
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
Mieszaj mąkę, cukier, masło, sól i ekstrakty w robocie kuchennym, aż utworzą się duże grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Odstawić 1/4 szklanki do napełniania i przenieść pozostałą polewę do miski. Wymieszaj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1
Gotuj cukier w suchym 2-kwartowym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, bez zakłóceń, aż zacznie się topić. Nadal gotować, mieszając od czasu do czasu drewnianą łyżką, aż cukier stopi się w głęboko złocisty karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i ostrożnie dodać sok jabłkowy, masło i sól (karmel twardnieje i energicznie paruje). Gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż karmel się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok JabłkowySok Jabłkowy
KarmelKarmel
MasłoMasło
SólSól
3
Włożyć jabłka do dużej miski i wymieszać z wymieszaną polewą i karmelem, a następnie rozłożyć w naczyniu do pieczenia. (Danie będzie bardzo pełne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Rozsypać grudki polewy na jabłkach, wyciskając małe garści polewy w grudki, gdy jest to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
5
Piec, aż jabłka będą miękkie, a wierzch będzie złoty i chrupiący, około 1 godziny. Schłodzić do ogrzania lub temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
* Polewa może być wykonana 2 dni wcześniej i schłodzona, pokryta.* Chrupiące najlepiej spożywać w dniu, w którym się je, ale wszelkie resztki można schłodzić, przykryć. Polewa będzie rozmokły, ale można nagromadzić chrupiące w piekarniku 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn