Karmelowe Jabłko Crisp

Karmelowe Jabłko Crisp
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj karmelowe Jabłko Crisp. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 215 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, mąkę, sok jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Karmelowe Jabłko Crisp, Karmelowe Jabłko Crisp, oraz Karmelowe Jabłko Crisp.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku. Danie do pieczenia masła
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
Mieszaj mąkę, cukier, masło, sól i ekstrakty w robocie kuchennym, aż utworzą się duże grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Odstawić 1/4 szklanki do napełniania i przenieść pozostałą polewę do miski. Wymieszaj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Gotuj cukier w suchym 2-kwartowym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, bez zakłóceń, aż zacznie się topić. Nadal gotować, mieszając od czasu do czasu drewnianą łyżką, aż cukier stopi się w głęboko złocisty karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i ostrożnie dodać sok jabłkowy, masło i sól (karmel twardnieje i energicznie paruje). Gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż karmel się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok JabłkowySok Jabłkowy
KarmelKarmel
MasłoMasło
SólSól
3
Włożyć jabłka do dużej miski i wymieszać z wymieszaną polewą i karmelem, a następnie rozłożyć w naczyniu do pieczenia. (Danie będzie bardzo pełne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozsypać grudki polewy na jabłkach, wyciskając małe garści polewy w grudki, gdy jest to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
5
Piec, aż jabłka będą miękkie, a wierzch będzie złoty i chrupiący, około 1 godziny. Schłodzić do ogrzania lub temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
* Polewa może być wykonana 2 dni wcześniej i schłodzona, pokryta.* Chrupiące najlepiej spożywać w dniu, w którym się je, ale wszelkie resztki można schłodzić, przykryć. Polewa będzie rozmokły, ale można nagromadzić chrupiące w piekarniku 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn