Karmelowe Jabłko Crisp
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj karmelowe Jabłko Crisp. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 215 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, mąkę, sok jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Karmelowe Jabłko Crisp, Karmelowe Jabłko Crisp, oraz Karmelowe Jabłko Crisp.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku. Danie do pieczenia masła
Mieszaj mąkę, cukier, masło, sól i ekstrakty w robocie kuchennym, aż utworzą się duże grudki.
Odstawić 1/4 szklanki do napełniania i przenieść pozostałą polewę do miski. Wymieszaj migdały.
Gotuj cukier w suchym 2-kwartowym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, bez zakłóceń, aż zacznie się topić. Nadal gotować, mieszając od czasu do czasu drewnianą łyżką, aż cukier stopi się w głęboko złocisty karmel.
Wyjąć z ognia i ostrożnie dodać sok jabłkowy, masło i sól (karmel twardnieje i energicznie paruje). Gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż karmel się rozpuści.
Włożyć jabłka do dużej miski i wymieszać z wymieszaną polewą i karmelem, a następnie rozłożyć w naczyniu do pieczenia. (Danie będzie bardzo pełne.)
Rozsypać grudki polewy na jabłkach, wyciskając małe garści polewy w grudki, gdy jest to konieczne.
Piec, aż jabłka będą miękkie, a wierzch będzie złoty i chrupiący, około 1 godziny. Schłodzić do ogrzania lub temperatury pokojowej.
* Polewa może być wykonana 2 dni wcześniej i schłodzona, pokryta.* Chrupiące najlepiej spożywać w dniu, w którym się je, ale wszelkie resztki można schłodzić, przykryć. Polewa będzie rozmokły, ale można nagromadzić chrupiące w piekarniku 177°.