Karmelowe Jabłka
Karmelowe jabłka to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 518 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka jabłek, syrop kukurydziany, mleko skondensowane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jak zrobić jabłka karmelowe}Szarlotka jabłka karmelowe, Jabłka karmelowe s ' more, oraz Karmelowe Jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jabłka umyć i dokładnie osuszyć. Włóż Drewniany szaszłyk na końcu łodygi każdego jabłka. Płyta natryskowa z natryskiem do gotowania.
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj cukier, syrop kukurydziany, mleko i sól. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, do 110° na termometrze cukierków lub aż kilka kropli syropu wpadnie do kubka zimnej wody tworzy miękką kulkę, która spłaszcza się po wyjęciu z wody.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Lekko schłodzić.
Szybko zanurz jabłka w karmelu, wirując, aż do całkowitego przykrycia. DNA zanurzyć w posypce cukierków.
Umieścić jabłka na talerzu, aż karmel jest ustawiony.