Karmelowe Fondue
Karmelowe Fondue może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Za 24 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 10g tłuszczu i w sumie 164 kalorii. Ten przepis służy 14. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanillanu, syrop kukurydziany, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal można go naprawić) wynik spoonacular 7%. Spróbuj Karmelowe Fondue, Karmelowe Fondue, oraz Karmelowe Fondue dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W ciężkim rondlu połącz 1/2 szklanki śmietany, cukru, syropu kukurydzianego, masła i soli. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, aż termometr do cukierków wskaże 234° (stopień miękkiej kulki), ciągle mieszając. Ostudzić do 220°; dodać pozostałą śmietanę. Doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia; dodać wanilię.
Przełóż do garnka do fondue i trzymaj w cieple.
Podawać z ciastem funtowym i owocami.