Karmelowe Brownie Z Ciemnej Czekolady

Karmelowe Brownie Z Ciemnej Czekolady
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj karmelowe ciastka z ciemnej czekolady. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 183 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, mocno brązowy cukier, żółtko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciemna Czekolada Karmel Brownies, Warstwowe ciasteczka z karmelem z białej czekolady i kakaową stalówką Gelato, oraz Brownies Laphroaig Caramel Dark Chocolate dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brownies: umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F. Wyłóż patelnię do pieczenia folią aluminiową, pozwalając jej powiesić około dwóch cali po bokach. Pokryć wnętrze folii nieprzywierającym sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść obie czekoladki i masło razem w górnej części podwójnego kotła na małym ogniu. Często mieszaj gumową szpatułką, aby równomiernie stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
SzpatułkaSzpatułka
3
Zdejmij górną patelnię podwójnego kotła i wytrzyj dno i boki do sucha. Lub umieścić czekoladki i masło w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski i stopić na małej mocy przez 30-sekundowe wybuchy. Mieszaj gumową szpatułką po każdym pęknięciu, aby upewnić się, że się topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
MikrofalówkaMikrofalówka
SzpatułkaSzpatułka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
4
Niech mieszaninę ostygnie podczas mieszania resztę ciasta brownie. Od czasu do czasu mieszaj gumową szpatułką, aby zapobiec tworzeniu się skóry na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Ubij jajka i żółtko w misce elektrycznego miksera stojącego za pomocą uchwytu do ubijania drutu lub w dużej misce za pomocą ręcznego miksera, aż będzie spienione, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać cukry do jaj i ubijać razem, aż mieszanina będzie bardzo gęsta i blada i posiada powoli rozpuszczającą się wstążkę, gdy trzepak jest podnoszony, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
7
Dodać wanilię i wymieszać, aby dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
8
Dodać mieszaninę czekolady do mieszaniny jaj i całkowicie wymieszać na niskiej prędkości. Zatrzymać i zeskrobać boki i dno miski za pomocą gumowej szpatułki. Mieszanina będzie gładka i ciemna czekolada w Kolorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
CzekoladaCzekolada
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
W średniej misce przesiać mąkę i kakao w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Dodać sól i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
11
W 3 etapach dodaj suche składniki do mieszaniny czekolady, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Zatrzymać i zeskrobać boki i dno miski gumową szpatułką, aby równomiernie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i użyć gumowej szpatułki, aby równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
13
Piec przez 35 minut, lub do momentu, gdy tester ciasta włożony do środka wyjdzie z lekko wilgotnymi okruchami przylegającymi do niego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Wyjąć patelnię z piekarnika i całkowicie ostudzić na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Wymieszać sos karmelowy, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
2
Wlać go na wierzch schłodzonych ciastek i rozprowadzić równomiernie w rogach za pomocą małej szpatułki przesuniętej. Schłodzić w zamrażalniku przez 30 minut, aby ustawić karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
1
Umieść czekoladę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzać krem w małym rondlu, aż bąbelki na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać śmietanę na czekoladę i odstawić na 30 sekund. Śmietanę i czekoladę wymieszać za pomocą żaroodpornej szpatułki, aż do całkowitego rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
4
Wyjąć patelnię brownies z zamrażarki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wlać ganache na warstwę karmelu i rozprowadzić go równomiernie w rogach za pomocą małej szpatułki przesuniętej. Schłodzić ciasteczka w lodówce przez około 20 minut, aby ustawić ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
6
Podnieś brownies z patelni za pomocą krawędzi folii aluminiowej, a następnie oderwać od brownies. Użyj dużego noża, aby przeciąć ciasteczka na 5 rzędów w każdym kierunku. Zanurz nóż w gorącej wodzie i osusz między cięciami. Delikatnie oddzielić ciasteczka i podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
NóżNóż
PatelniaPatelnia
1
Dodaj 1 szklankę grubo posiekanych orzechów włoskich do ciasta przed wlewaniem do patelni, aby upiec i dokładnie wymieszać.Usprawnienie: klasyczny sos karmelowy można przygotować do 2 tygodni wcześniej i przechowywać w szczelnie przykrytym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
Sos KarmelowySos Karmelowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Przedruk za zgodą Caramel przez Carole Bloom, © 2013 Gibbs Smith
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn