Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj karmelowe ciastka z ciemnej czekolady. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 183 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, mocno brązowy cukier, żółtko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciemna Czekolada Karmel Brownies, Warstwowe ciasteczka z karmelem z białej czekolady i kakaową stalówką Gelato, oraz Brownies Laphroaig Caramel Dark Chocolate dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brownies: umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F. Wyłóż patelnię do pieczenia folią aluminiową, pozwalając jej powiesić około dwóch cali po bokach. Pokryć wnętrze folii nieprzywierającym sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Umieść obie czekoladki i masło razem w górnej części podwójnego kotła na małym ogniu. Często mieszaj gumową szpatułką, aby równomiernie stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny Kocioł
Szpatułka
3
Zdejmij górną patelnię podwójnego kotła i wytrzyj dno i boki do sucha. Lub umieścić czekoladki i masło w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski i stopić na małej mocy przez 30-sekundowe wybuchy. Mieszaj gumową szpatułką po każdym pęknięciu, aby upewnić się, że się topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny Kocioł
Mikrofalówka
Szpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Patelnia
4
Niech mieszaninę ostygnie podczas mieszania resztę ciasta brownie. Od czasu do czasu mieszaj gumową szpatułką, aby zapobiec tworzeniu się skóry na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
5
Ubij jajka i żółtko w misce elektrycznego miksera stojącego za pomocą uchwytu do ubijania drutu lub w dużej misce za pomocą ręcznego miksera, aż będzie spienione, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać cukry do jaj i ubijać razem, aż mieszanina będzie bardzo gęsta i blada i posiada powoli rozpuszczającą się wstążkę, gdy trzepak jest podnoszony, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
7
Dodać wanilię i wymieszać, aby dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
8
Dodać mieszaninę czekolady do mieszaniny jaj i całkowicie wymieszać na niskiej prędkości. Zatrzymać i zeskrobać boki i dno miski za pomocą gumowej szpatułki. Mieszanina będzie gładka i ciemna czekolada w Kolorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka Czekolada
Czekolada
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
W średniej misce przesiać mąkę i kakao w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodać sól i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
11
W 3 etapach dodaj suche składniki do mieszaniny czekolady, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Zatrzymać i zeskrobać boki i dno miski gumową szpatułką, aby równomiernie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i użyć gumowej szpatułki, aby równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
Patelnia
13
Piec przez 35 minut, lub do momentu, gdy tester ciasta włożony do środka wyjdzie z lekko wilgotnymi okruchami przylegającymi do niego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
14
Wyjąć patelnię z piekarnika i całkowicie ostudzić na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
1
Wymieszać sos karmelowy, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Karmelowy
2
Wlać go na wierzch schłodzonych ciastek i rozprowadzić równomiernie w rogach za pomocą małej szpatułki przesuniętej. Schłodzić w zamrażalniku przez 30 minut, aby ustawić karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmel
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
1
Umieść czekoladę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzać krem w małym rondlu, aż bąbelki na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Wlać śmietanę na czekoladę i odstawić na 30 sekund. Śmietanę i czekoladę wymieszać za pomocą żaroodpornej szpatułki, aż do całkowitego rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
4
Wyjąć patelnię brownies z zamrażarki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wlać ganache na warstwę karmelu i rozprowadzić go równomiernie w rogach za pomocą małej szpatułki przesuniętej. Schłodzić ciasteczka w lodówce przez około 20 minut, aby ustawić ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmel
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
6
Podnieś brownies z patelni za pomocą krawędzi folii aluminiowej, a następnie oderwać od brownies. Użyj dużego noża, aby przeciąć ciasteczka na 5 rzędów w każdym kierunku. Zanurz nóż w gorącej wodzie i osusz między cięciami. Delikatnie oddzielić ciasteczka i podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Nóż
Patelnia
1
Dodaj 1 szklankę grubo posiekanych orzechów włoskich do ciasta przed wlewaniem do patelni, aby upiec i dokładnie wymieszać.Usprawnienie: klasyczny sos karmelowy można przygotować do 2 tygodni wcześniej i przechowywać w szczelnie przykrytym pojemniku w lodówce.