Karmelki Z Syropem Klonowym

Karmelki Z Syropem Klonowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać karmelki syrop klonowy spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 40 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 740 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz wyciąg z klonu, syrop kukurydziany, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Roztwór Syropu: Domowy Syrop Klonowy, Ignamy granatowe z syropem klonowym Blis i cukrem klonowym Streusel, oraz 10 rzeczy, których prawdopodobnie nie wiedziałeś o robieniu syropu klonowego (: klonowe paszteciki z kiełbasą) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 8x8-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia z folią aluminiową, pozostawiając 2-calowy zwis z dwóch stron. Linia patelni ponownie z pergaminem, pozostawiając zwis na przemian z folii. Lekko olej pergamin lub spray z nonstick gotowania sprayu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
W małym rondelku połączyć śmietanę, masło, sól morską i ekstrakt z klonu (jeśli jest używany) i doprowadzić do wrzenia. Natychmiast wyjąć rondel z ognia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z KlonuEkstrakt Z Klonu
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Połącz cukier, syrop klonowy, syrop kukurydziany i wodę w dużym rondlu. Zagotować na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować bez mieszania, wirowanie patelni od czasu do czasu, aż mieszanina przejdzie z jasnego do ciemnego bursztynu, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Ostrożnie wlać mieszaninę śmietany do mieszaniny cukru. Będzie energicznie bąbelkować. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż termometr candy zarejestruje 120°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
5
Na przygotowaną patelnię wlać karmel. Pozostawić karmel do ostygnięcia przez co najmniej trzy godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Pokrój karmel na 1,5 cm kawałki za pomocą nożyc kuchennych i owiń kawałki w papier woskowy. Karmelki będą przechowywane przez co najmniej tydzień w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej, a nawet dłużej w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn