Karmelizowany Shake Bananowy

Karmelizowany Shake Bananowy
Karmelizowany Shake bananowy to bezglutenowe napój. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 47 centów za porcję. Jeśli masz lód, brązowy cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Bananowy Shake, Bananan i koktajl czekoladowy, oraz Bananowy Shake Daktylowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W patelni nonstick na średnim ogniu dodać masło. Po rozpuszczeniu masła dodać brązowy cukier i niech cukier topi się i stają się bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
świeża Resztkaświeża Resztka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać banany i gotować, aż karmelizowane, o 2 protokół na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
3
Lekko ostudzić.
4
Lód, lody, mleko, wanilia i banany wymieszać w blenderze na gładką, ale wciąż gęstą masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać shake do 4 schłodzonych szklanek i posypać cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn