Karmelizowany Pasta Cebulowo-Ziemniaczana
Karmelizowany Pasta cebulowo-ziemniaczana jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 22 porcjami. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako tania przyprawa. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Karmelizowana Cebula, Karmelizowana Cebula Cranberry Spread, oraz Karmelizowana Cebula-Krewetki.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować 45 minut lub aż złoty kolor, często mieszając.
Umieść ziemniaki w średnim rondlu; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować 12 minut lub do bardzo przetargu.
Połączyć ziemniaki i fasolę w dużej misce; zacieru z masher ziemniaków.
Dodać cebulę, ocet, sól i pieprz; dobrze wymieszać.
Dodaj jogurt i kwaśną śmietanę; mieszaj do dobrze wymieszanego. Schłodzić co najmniej 1 godzinę przed podaniem.