Karmelizowany Ogórek Z Szalotki

Karmelizowany Ogórek Z Szalotki
Karmelizowany ogórek z szalotki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 3. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 374 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, pieprz, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Karmelizowany Jogurt Z Szalotką, Karmelizowane Masło Szalotkowe, oraz Karmelizowana Szalotka Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szalotki obrać i pokroić cienko.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
2
Roztopić masło na dużej patelni na małym ogniu. Gdy się spieni, dodać pokrojone szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Szalotki wymieszać, aby pokryć je masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4
Dodać sól morską i cukier i ponownie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
5
Szalotki gotować na wolnym ogniu, mieszając regularnie, aż będą głęboko brązowe i zmniejszą objętość o co najmniej połowę. Powinno to potrwać od 30 do 45 minut. Jeśli zaczną się przyklejać podczas gotowania, dodaj odrobinę wody, aby zapobiec brązowieniu i zachęcić do zmiękczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
6
Gdy szalotki są znacznie zmniejszone, podnieść ogień do średniej-wysokiej i dodać rozmaryn, pieprz i ocet balsamiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
7
Gotować szalotki przez 6-8 minut na średnim ogniu, stale mieszając, aż ocet zmniejszy się i szalotki nie wyglądają na wszystkie wodniste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
8
Po zakończeniu gotowania, podawać z kozim serem, hamburgery lub udrapowane na solidne sałatki zieleni. Będzie przechowywać w lodówce przez 7-10 dni i dobrze zamarza do 6 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Ser KoziSer Kozi
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje3
Ocena Zdrowia7
Magazyn