Karmelizowany ananas z brązowym cukrem-lody imbirowe

Karmelizowany ananas z brązowym cukrem-lody imbirowe mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 419 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka kokosa, brązowy cukier-lody imbirowe, ananas i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brązowy cukier miód marynowany łosoś z karmelizowanym ananasem Quinoa, Tort przyprawowy z brązowym cukrem ze śmietaną i karmelizowanymi jabłkami, oraz Ananas w brązowym cukrze z lodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. Wyłożyć dużą blachę do pieczenia folią. Ułóż kliny ananasa obok siebie w jednej warstwie na przygotowanej blasze do pieczenia. Pat kliny ananasa z ręcznikami papierowymi, aby usunąć nadmiar wilgoci. Używając opuszków palców, naciśnij 1 szklankę brązowego cukru przez Gruboziarnisty Przesiewacz nad ananasem. Broil ananas kliny aż brązowy cukier karmelizuje, uważnie obserwując, aby uniknąć spalania i obracania blachy do pieczenia pieczenia równomiernie, o 3 protokół.
Ułóż 3 kliny ciepłego karmelizowanego ananasa w trójkąt na każdym z 6 talerzy.
Na środku trójkąta ananasowego umieścić gałkę lodów z brązowym cukrem i imbirem.
Na każdy deser posypać 1 łyżką kokosa i podawać.