Karmelizowane tartaletki z cebuli i koziego sera

Karmelizowane tartaletki z cebuli i koziego sera
Karmelizowane tartaletki z cebuli i koziego sera to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, oliwę z oliwek, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Karmelizowane gruszki, kozi ser i czekoladowe tartaletki, Tartaletki z cebulą i kozim serem, oraz Karmelizowany Dip Cebulowo-Kozi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oliwę z oliwek umieścić na dużej patelni z sosem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż karmelizowane, o 35 protokół. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Niech dojdzie do temperatury pokojowej.
4
Podczas gdy cebula chłodzi, umieść kozi ser w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj czarny pieprz i wymieszaj kozi ser, aż będzie miękki i łatwy do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Ser KoziSer Kozi
6
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Umieścić ciasto francuskie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
8
Rozłóż kozi ser na tarcie, pozostawiając 1/2 cala granicy ze wszystkich stron. Wierzch tarty równomiernie z cebulą i posypać tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
9
Piec, aż skórka będzie złota, około 25-30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Niech tarta ostygnie przez 15 minut.
11
Pokrój w około 2 na 3 cale prostokąty.
12
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn