Karmelizowane tartaletki z cebuli i koziego sera
Karmelizowane tartaletki z cebuli i koziego sera to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, oliwę z oliwek, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Karmelizowane gruszki, kozi ser i czekoladowe tartaletki, Tartaletki z cebulą i kozim serem, oraz Karmelizowany Dip Cebulowo-Kozi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oliwę z oliwek umieścić na dużej patelni z sosem na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż karmelizowane, o 35 protokół. Doprawić solą.
Niech dojdzie do temperatury pokojowej.
Podczas gdy cebula chłodzi, umieść kozi ser w małej misce.
Dodaj czarny pieprz i wymieszaj kozi ser, aż będzie miękki i łatwy do smarowania.
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Umieścić ciasto francuskie na blasze do pieczenia.
Rozłóż kozi ser na tarcie, pozostawiając 1/2 cala granicy ze wszystkich stron. Wierzch tarty równomiernie z cebulą i posypać tymiankiem.
Piec, aż skórka będzie złota, około 25-30 minut.
Niech tarta ostygnie przez 15 minut.
Pokrój w około 2 na 3 cale prostokąty.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.