Karmelizowane Puree z cebuli i Gorgonzoli
Karmelizowane Puree z cebuli i Gorgonzoli wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,08 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 11g białka, oraz 29g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz gorgonzolę, złote ziemniaki yukon, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Karmelizowane Puree z cebuli i Gorgonzoli, Karmelizowana Cebula Puree Ziemniaczane, oraz Karmelizowana Cebula Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś ziemniaki, 1 łyżeczka soli i wody do przykrycia do wrzenia w holenderskim piekarniku; gotować 20 do 25 minut lub do miękkości.
Roztopić 2 łyżki masła z olejem na patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, i gotować, często mieszając, 12 do 17 minut lub do miękkości.
Dodać czosnek i gotować 3 protokół. Wymieszać z rozmarynem; zdjąć z ognia.
Mash ziemniaki z masher ziemniaków; wymieszać w 1/2 szklanki masła, pół i pół, i ser do blended. Wymieszać mieszankę cebuli, pozostałe 3/4 łyżeczki soli i pieprzu. Łyżka wystarczająco dużo mieszanki do dekoracyjnego, żaroodpornego naczynia lub 13-x 9-calowego naczynia do pieczenia, aby wypełnić dno; rura lub dollop pozostałą mieszaninę na górze.
Broil, 3 cale od ciepła, 5 minut lub do góry jest lekko rumiane.
Dekorować, w razie potrzeby.