Karmelizowane orzechy nerkowca z Cayenne
Karmelizowane orzechy nerkowca z Cayenne może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 225 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka naturalnych orzechów nerkowca, pieprz cayenne, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Karmelizowane Migdały Cayenne, Kminkowo-Cayenne puree ziemniaczane z karmelizowaną cebulą, oraz Precle Cayenne.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Rozpyl arkusz folii z nieprzywierającym sprayem; odstaw na bok. Lekko rozpylona blacha do pieczenia z nieprzywierającym sprayem.Wrzuć orzechy nerkowca i wszystkie pozostałe składniki w średniej misce.
Rozprowadzić mieszankę nerkowca równomiernie w jednej warstwie na przygotowanym arkuszu.
Bake nuts until golden brown andcoated with maple syrop mix, mieszającoccas occasionally, about 20 minutes. Natychmiast wymieszaj orzechy na folię, równomiernie rozprowadzając. Schłodzić 10 minut, a następnie oddzielić i rozbić wszystkie klastry orzechów. Coolcompletely. DO AHEAD: można zrobić 3 dni. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
W porcji: (1/4 szklanki) 224,5 kcal kalorii, 64,1% kalorii z tłuszczu,