Karmelizowane Migdały Cayenne
Karmelizowane migdały Cayenne może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier, mielony kminek, mielony pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Karmelizowane orzechy nerkowca z Cayenne, Kminkowo-Cayenne puree ziemniaczane z karmelizowaną cebulą, oraz Fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą i migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu.
Dodać orzechy do patelni i gotować 22 minut lub aż mieszanina cukru zgęstnieje i pokrywa orzechy, mieszając od czasu do czasu. Natychmiast rozprowadzić mieszaninę orzechów w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 325 przez 20 minut. Oddzielne nakrętki z 2 widelcami. Całkowicie fajne.