Karmelizowane Grzanki Cebulowe
Karmelizowane tosty cebulowe wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten pescatariański przepis służy 8 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 15g białka, oraz 33g tłuszczu. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, sól koszerna i pieprz, oliwa z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 25%. Spróbuj Karmelizowane grzanki z cebulą i żurawiną, Karmelizowana cebula i zupa Shiitake z grzankami z sera pleśniowego Gruyère, oraz Grzanki Cebulowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozgrzać 4 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę, posiekane anchois, tymianek, sól i pieprz i gotować, aż cebula są słodkie i złociste, o 20 protokół.
W międzyczasie, trzymając nóż równolegle do deski do krojenia, ogolić zaokrągloną górę i dół bagietki ząbkowanym nożem, aby leżał płasko. Następnie pokroić bagietkę na pół wzdłuż, aby zrobić 2 długie kromki chleba.
Posmaruj obie strony każdej z pozostałych 4 łyżek masła.
Gdy cebula jest ugotowana, kładziemy kromki chleba na blasze do pieczenia i smarujemy cebulą.
Dekoruj oliwkami i skropić oliwą z oliwek.
Wstawić do piekarnika i piec, aż chleb będzie chrupiący, około 15 minut. Prysznic z Parmigiano.
Pokroić na kawałki i podawać na gorąco.
Tosty cebulowe podawać wraz z asortymentem włoskich mięs.