Karmelizowane gruszki z serem pleśniowym i imbirem Gastrique
Karmelizowane gruszki z serem pleśniowym i imbirem Gastrique mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, gruszki bosc, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 12%. Spróbuj Quiche z sera pleśniowego z karmelizowanymi gruszkami, Karmelizowane Gruszki Imbirowe, oraz Gruszki z serem pleśniowym i Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu na dużym ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (około 8 minut), mieszając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuści.
Spuścić mieszaninę przez drobne sito do miski, rezerwując płyn do gotowania; wyrzucić ciała stałe. Super.
Roztopić brązowy cukier i masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować 2 protokół. Wymieszaj posiekany tymianek, sok i sól.
Na patelnię dodaj gruszki, ścięte bokiem w dół. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować 2 minuty lub do miękkości, obracając raz.
Ułóż 2 kliny gruszek na każdym z 4 talerzy; gruszki skropić równomiernie sokami z patelni.
Posypać 2 łyżki sera na każdej porcji; top każdej porcji z 2 łyżki reserved gotowania płynu.
Posypać czarnym pieprzem.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.