Karmelizowane Gruszki Imbirowe
Karmelizowane gruszki imbirowe mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko receptur Hor d ' oeuvre. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 91 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Jeśli masz gruszki anjou, mocno brązowy cukier, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Karmelizowane Gruszki Imbirowe, Karmelizowane Przyprawione Gruszki, oraz Kurczak z karmelizowanymi gruszkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki w dużym holenderskim piekarniku i odstawić w temperaturze pokojowej, mieszając od czasu do czasu, 2 godziny.
Doprowadzić mieszaninę gruszek do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając często, 1 godzinę lub aż zgęstnieje i złoty. Całkowicie schłodzić (około 45 minut).
Łyżka do 8 (4-oz.) słoiki lub hermetyczne pojemniki. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
Karmelizowane gruszki imbirowe i
Pieczone Brie: Rozgrzej piekarnik do 35
Trim skórka od góry 1 (8-oz.) Brie okrągłe, pozostawiając 1/2-calową krawędź na górze.
Umieścić Brie okrągłe na płycie żaroodpornej. Łyżka 1/2 szklanki karmelizowanych gruszek imbirowych na okrągło Brie.
Piec 15 minut lub aż ser zacznie się topić.
Podawać natychmiast z gingersnaps i krakersami.