Karmelizowane Espresso Frappe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj Karmelizowanego Espresso Frappe. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 100 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieszankę kakao, odtłuszczone mleko, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Espresso Frappe, Mus Espresso z białej czekolady z karmelową mżawką Easy Espresso, oraz Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wrzącą wodę i espresso; mieszaj, aż kawa się rozpuści.
Wlać do tacy kostek lodu; zamrażać 4 godziny lub do firmy.
Połączyć cukier i 2 łyżki wody w małym ciężkim rondlu na średnim ogniu; gotować, aż cukier się rozpuści. Kontynuuj gotowanie dodatkowe 5 minut lub do złotego.
Wyjąć z ognia; ostrożnie wymieszać 2 łyżki wody trzepaczką (mieszanina energicznie bąbelkuje).
Połącz karmelizowany cukier, mleko i kakao wymieszaj w blenderze; proces aż do dobrze wymieszanego. Z blenderem na, dodać kostki lodu kawy, 1 na raz; proces do gładkiej.
Dodaj kruszony lód; proces aż będzie gładki.