Karmelizowana zupa warzywno-Klopsikowa jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 31g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.53 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz koper włoski, por, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zupa Jarzynowa Z Klopsikami, Warzywna Zupa Klopsikowa, oraz Zupa Jarzynowa Z Klopsikami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 i ułóż stojaki w górnej i dolnej części piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Dynia, ziemniaki, marchew i pasternak pokroić w 1-in. kawałki i umieścić w dużej naoliwionej patelni do pieczenia; dodać czosnek. Wrzucić z 2 1/2 łyżki. oliwa z oliwek, 1 1/2 łyżeczki. sól i 1 łyżeczka. pieprz i rozprowadzić w jednej warstwie, pozostawiając jak najwięcej miejsca wokół kawałków. Pieczone warzywa na dolnej półce o 40 protokół, lub do rumiane i miękkie (wymieszać po ich rumiane pod spodem, o 25 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Oliwa Z Oliwek
Pasternak
Ziemniak
Marchew
Czosnek
Pieprz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Nóż Do Obierania
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Tymczasem zrób klopsiki: mokrymi rękami wymieszaj indyka, nasiona kopru włoskiego, jajko, 1 łyżeczkę. sól i 1/2 łyżeczki. pieprz razem w małej misce. Nasmaruj dłonie pozostałym olejem. Kształt mieszaniny indyka w 1-in. klopsiki i ustawić je na naoliwionej obręczy blachy do pieczenia, jak iść, używając więcej oleju w razie potrzeby, aby pokryć je dobrze. Pieczone klopsiki na górnej półce 15 do 20 minut, obracając kilka razy do brązowego dobrze ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru Włoskiego
Klopsiki
Pieprz
Cała Turcja
Sól
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Podgrzać 1 łyżkę. oliwa z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodać pory i koper włoski, doprawić solą i pieprzem do smaku, i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Koper Włoski
Por
6
Wlać bulion i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, przykryty. Obniżyć ogień i gotować warzywa, aż stopnieją miękkie, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Bulion
7
Gdy warzywa w piekarniku są karmelizowane i klopsiki są rumiane, wyjmij oba z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Klopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Przenieść klopsiki do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
9
Wlać chochlę gorącego bulionu do blachy do pieczenia i zeskrobać rumiane kawałki; wlać do patelni wraz z całą zawartością garnka i delikatnie zeskrobać rumiane kawałki warzyw. Wróć do piekarnika i piec 5 minut niech smaki mieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
Garnek
10
Podawać z kawałkami ciepłego chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
11
* Aby uzyskać przepis, przejdź do sunset.com/chickenbroth.