Karmelizowana tarta pistacjowa, orzechowa i migdałowa

Karmelizowana tarta pistacjowa, orzechowa i migdałowa
Karmelizowane pistacje, orzech, i migdały tarta może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 435 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz miód leśny, śmietanę do bicia, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Brie z karmelizowaną cebulą, Pistacją i żurawiną, Baklava orzechowo-pistacjowa, oraz Naleśniki z pomarańczową ricottą z karmelizowaną figą i Kompot pistacjowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, cukier puder, sól i zmielone goździki zmiksować w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Goździki MieloneGoździki Mielone
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Dodać masło i skórkę pomarańczową. Używając zakrętów on / off, przetwarzaj, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
3
Dodać 2 łyżki wody lodowej i proces, aż wilgotne grudki tworzą, dodając więcej wody lodowej przez łyżeczki do herbaty, jeśli mieszanina jest sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Przenieść ciasto do 10-do 10 1/2-calowej patelni z wyjmowanym dnem. Naciśnij ciasto równomiernie na dno i do góry strony patelni. Zamrozić skórkę 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Śmietanę, oba cukry i miód Połącz w ciężkim średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści. Nadal gotować, aż mieszanina ciemnieje i lekko zgęstnieje, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać wszystkie orzechy i wodę różaną. Łyżka napełniania równomiernie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda RóżanaWoda Różana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
4
Piec tarta, aż nadzienie jest karmelowy brązowy i bulgotanie gęsto i skorupa jest złoty, o 38 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Przenieść tart do stelaża i ostudzić całkowicie na patelni. Ostrożnie usuń boki patelni z tarty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Tarta na talerzu. (Można przygotować 3 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej.)
7
Tarta pokroić w kliny i podawać w temperaturze pokojowej.
8
* Dostępne w niektórych supermarketach, sklepach z artykułami spożywczymi i na rynkach Bliskiego Wschodu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn