Karmelizowana Sałatka ziemniaczana z cebulą i boczkiem
Karmelizowana Sałatka ziemniaczana z cebulą i boczkiem jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 438 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, sos tzatziki, ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana z boczkiem i karmelizowaną cebulą, Pizza z ziemniaków, boczku i karmelizowanej cebuli, oraz Sałatka ziemniaczana z karmelizowaną cebulą i boczkiem.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, 10 do 15 minut.
Ziemniaki pokroić na pół.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, aż zmiękną i złocisty, o 20 protokół.
Dodać estragon; wlać białe wino do deglaze patelni. Dusić, aż wino odparuje, 2 do 3 minut.
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Plastry boczku osuszyć na papierowych ręcznikach.
W dużej misce wymieszać ziemniaki, cebulę i boczek. Złóż sos tzatziki, szczypiorek, sól i czarny pieprz do mieszanki ziemniaków.