Karmelizowana Sałatka z pancetty i kopru włoskiego
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Karmelizowany Pancettan i sałatka z kopru włoskiego może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 36 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sałatkę, miód, koper włoski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Pieczony koper włoski, jajko i Pancetta Panzanella, Karmelizowany kalafior z Pancettanem i szpinakiem, oraz Fasola z Pancettanem i karmelizowaną cebulą.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
W średniej misce, wymieszać koper włoski, pancetta, czosnek, brązowy cukier, oliwa z oliwek, sól, i pieprz.
Umieść składniki na blasze do pieczenia w jednej warstwie. Gotować, aż pancetta jest chrupiące i koper jest karmelizowany, o 20 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 5 minut.
W dużej misce, umieścić warzywa sałatkowe, pokruszone pancetta, i karmelizowany koper włoski. Wrzucić sałatkę z czerwonym winem Vinaigrette i podawać natychmiast.
Ocet, sok z cytryny, miód, sól i pieprz wymieszać w blenderze. Przy uruchomionej maszynie stopniowo mieszaj w oleju. Doprawić winegret do smaku, w razie potrzeby solą i pieprzem.