Karmelizowana cebula Zin-Burgery z chrupiącym cheddarem Frico
Karmelizowana cebula Zin-hamburgery z chrupiącym Cheddar Frico może być tylko przystawką szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 999 kalorii, 52g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Na 4,87 zł / porcja, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mielonej wołowiny, zinfandel, wiosenna sałatka mix i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery z boczkiem i cheddarem z karmelizowaną cebulą, Karmelizowane Burgery Cebulowe, oraz Karmelizowana cebula i chrupiący Dip Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej 10-calową patelnię saute na dużym ogniu. Na gorąco dodajemy oliwę, cebulę, doprawiamy solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień do średniej wysokości i nadal gotować przez 10 minut, aż karmelizuje, często mieszając.
Posypać tymiankiem i nadal gotować przez minutę.
Dodać Zinfandel i gotować, aż wino jest 2/3 zmniejszona. Zdjąć ciepło i ostudzić do temperatury pokojowej.
W przypadku frytek Cheddar: w 8-calowej patelni nonstick podgrzanej na średnim ogniu dodaj 1/4 szklanki rozdrobnionego sera. Gotować, aż ser będzie jasnobrązowy Na spodzie. Odwróć plastikową szpatułką i kontynuuj gotowanie przez kolejne 10 do 15 sekund.
Wyjąć na talerz do ostygnięcia. Wytrzyj patelnię i zacznij od nowa, aż ukończy się 6 fricos.
Uformować 6 (1/2 funta) kotletów wołowych i bardzo dobrze doprawić solą morską i czarnym pieprzem z każdej strony.
Miejsce na gorącym grillu i gotować, aż ładnie rumiane, około 5 protokół. Odwrócić i nadal gotować do pożądanej doneness.
Kilka minut przed hamburgery są zrobione o połowę rolki i lekko brązowy na grillu, otwórz stronę w dół.
Umieść hamburgery na dolnych połówkach bułek, dodając hojną porcję cebuli. Doprawić plastry pomidora solą i pieprzem. Top hamburgery z frico, plaster pomidora i zieleni.
Podwiń rękawy i zanurz się.