Karmelizowana cebula z tymiankiem
Jeśli masz w pobliżu 1 godzina do spędzenia w kuchni karmelizowana cebula z tymiankiem może być niesamowita bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 15. Ta przystawka ma 65 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Za 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, cebulę, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 9%, to danie można poprawić. Karmelizowana Cebula Z Przepisem Na Tymianek, Ser Crostini z karmelizowaną cebulą, jabłkami i tymiankiem, oraz Francuska Soczewica Z Prażonymi Korzeniami, Karmelizowaną Cebulą I Tymiankiem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej masło i oliwę z oliwek w garnku lub patelni z grubym dnem na średnim ogniu. Obierz i pokrój cebulę w krążki, gdy masło się rozpuści, i dodaj je do garnka. Wrzucić do obtoczenia cebulę i doprawić solą i pieprzem do smaku. Zmniejsz ogień do średniego i nie przykrywaj garnka. Chcesz, żeby te dzieci stały się brązowe! Mieszaj od czasu do czasu przez około 10 do 15 minut, a następnie Ustaw ogień na średnio niski. Mieszaj dalej (Przełącz na szpatułkę lub drewnianą łyżkę, aby zeskrobać zrumienione kawałki), aż cebula się zrumieni i zmięknie.
Dodaj liście tymianku, Wrzuć i zdejmij z ognia. Będą one przechowywane przez 5 dni w przykrytej misce w lodówce. Użyj resztek z jajkami, na sałatce lub prosto z miski widelcem.