Karmelizowana Cebula Relish

Karmelizowana Cebula Relish
Karmelizowana cebula Relish może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 96 kalorii, 0g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz rozmaryn, oliwę z oliwek, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Crostini ziołowe z serem pleśniowym i karmelizowaną cebulą, Łacińskie hamburgery z karmelizowaną cebulą i Jalapeno Relish i majonezem z czerwonej papryki, oraz Grillowany Różowy Snapper z karmelizowanym ananasem-Zielonym masłem cebulowym i smakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cebulę i gotuj, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut lub aż cebula będzie miękka i półprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać pozostałe składniki, i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 20 do 25 protokół więcej. (Cebula zmieni kolor na czerwony, półprzezroczysty, prawie kandyzowany, a większość cieczy wyparuje.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Podawać na ciepło lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do tygodnia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn