Karmelizowana Cebula Penne
Karmelizowana cebula Penne jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.41 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, liść laurowy, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest dobre. Podobne przepisy to Penne z karmelizowanym kalafiorem, Penne z karmelizowaną cebulą, oraz Penne z wędzoną kiełbasą i karmelizowaną cebulą.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu. Posolić wodę i dodać makaron. Ugotować do al dente i osuszyć.
Podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszaj pastę z sardeli i pozwól jej stopić się w oleju.
Dodać cebulę i liść laurowy i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Gotować cebulę, aż bardzo miękki i jasny karmel w Kolorze, o 20 protokół. Wymieszać ze śmietaną i gotować, aż się ogrzeje.
Usunąć liść laurowy, następnie dodać makaron i ser i wrzucić do herbu.
Przełożyć do miski, posypać natką pietruszki i podawać.